top of page

Behangwerken om U tegen te zeggen

Op zoek naar een behanger met oog voor detail?
Neem dan contact op met Huybrechts Schilderwerken uit Grobbendonk en bespreek uw project uitvoerig!

Professionele behangwerken

Een mooi behang en een perfecte afwerking springen onmiddellijk in het oog. Behang bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van een kamer. Ik help u niet alleen met het aanbrengen van het behang, maar geef u ook graag de nodige uitleg over het type behang, de uitstraling en stijl. 

Ik ben naast behanger eveneens binnenhuisschilder en professioneel fijnschilder van meubels. Het voordeel van deze combinatie is dat ik het geheel bekijk: het moet immers een totaalplaatje vormen met uw schilderwerken, plafond, ramen, deuren en vloeren. Ook de meubels moeten passen in het geheel. 

Pas als het hele plaatje klopt, kunt u over een perfect resultaat spreken. En dat is waar Huybrechts Schilderwerken voor gaat!

Behanger en/of schilder gezocht in Grobbendonk?

Als u wil behangen en/of schilderen in Grobbendonk of omgeving, laat het mij weten. Ik kom bij u langs en maak vrijblijvend een offerte op. Ik kan voor de werken (schilderen en behangen) afzonderlijk een offerte opmaken of ik kan de verschillende werken combineren. Dit kan u zelf bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en de mogelijkheden die de kamer in kwestie biedt. 

Ik speel in op uw wensen en hou rekening met uw gezinssamenstelling en uw levenswijze. Een huis waarin een jong gezin met kleine kinderen woont, heeft immers een ander soort behang nodig dan een huis waarin geen kinderen aanwezig zijn en waarin minder gespeeld wordt. In een kamer zoals een keuken of een badkamer is een andere kwaliteit van papier nodig dan bijvoorbeeld in de slaapkamer. 

Huybrechts Schilderwerken staat u graag bij met raad en daad!

Realisaties behangwerken

Behanger gezocht in de regio Grobbendonk?
Huybrechts Schilderwerken levert perfect werk af!
Vraag een offerte via telefoon, e-mail of vul het antwoordformulier op de website in.

bottom of page