top of page

Binnen- en buitenschilderwerken:
professioneel, stipt en nauwkeurig

Heeft u een aantal werken te doen, zoals het schilderen van ramen en deuren?
Ik voer ze graag op een professionele manier voor u uit.

Kwalitatieve schilderwerken

Schilderen is mijn passie en ik streef steeds een perfect resultaat na, voor minder ga ik niet. Grote of kleine projecten, binnen of buiten, ik pak elk project met beide handen aan en zorg ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gemaakte afspraken. 

Ik ben een professioneel schilder en lever steeds een kwalitatief hoogwaardig product af, dit alles aan zeer gunstige prijzen. Daarnaast heb ik mezelf als binnenhuisschilder gespecialiseerd in het fijnschilderen van meubels. Ik geef uw kasten, stoelen of tafels een volledig nieuwe look, zodat u er weer voor lange tijd van kunt van genieten. 

Ik werk met plezier uw ideeën uit, zodat u unieke stukken in huis haalt.

Schilderwerken als deel van het geheel

Bij elke nieuw project bekijk ik niet enkel het schilderwerk, maar de volledige ruimte. Zo zijn de lichtinval, de grootte van een kamer, de stijl of de andere kleuren die al aanwezig zijn in uw interieur, van groot belang. Ik heb oog voor detail en geef u graag interieuradvies op maat. Kwaliteit is belangrijk voor mij, zowel qua materiaal als afwerking. 

Buitenschilderwerk wordt met de meeste precisie uitgevoerd. Een mooie afwerking geeft uw woning immers een meerwaarde. Denk maar aan een prachtig huis met houten ramen waarvan de verf afbladdert. Dat kan echter niet! Of wat denkt u van een mooie kamer waarin een deel van de verf van de muren is losgekomen? 

Het straalt allesbehalve klasse uit. Mits een kleine, budgetvriendelijk ingreep, maak ik het schilderwerk van uw woning terug als nieuw.

Realisaties schilderwerken

Heeft u schilderwerken binnen of buiten of fijnschilderen van meubels gepland?
Contacteer Huybrechts Schilderwerken uit Grobbendonk dan vandaag nog via telefoon, mail of het invulformulier op de website..

bottom of page